Araklı Anadolu Lisesi

WEB https://araklianadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : MERKEZ MAH. 6 NOLU GELİNCİK SK. ARAKLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 7A ARAKLI / TRABZON
VİZYON : Öğrencilerimizi; Bilim ve teknolojinin farkında olan, Değişime ve gelişime açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, Farklılıkları zenginlik kabul eden, En az bir yabancı dili çok iyi bilen, Yüksek moral değere sahip, Kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, Etkili ve nitelikli bireyler olarak yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizi; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, Bilgili, Becerili, Özgüvenli, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmış, Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen, Liderlik özelliklerini taşıyan, İşbirliği ve ekip çalışmalarına açık bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : Katı yakıt(Kömür)
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Merkez Mahallesi vatan Cad. No:32 Araklı/Trabzon
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık 28 Km İlçe Merkezine Uzaklık 1 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :